Fairybell julelys til flagstang

Bemærk at der i øjeblikket er der en stor efterspørgelse.

Nogle modeller er på vores lager, da det er sæson produkter vil det først være muligt at levere alle modeller,  fra sidst i september. Ved køb med kortbetaling bliver penge ikke trukket før vi er klar til at levere produkter. Vi kontakter dig telefonisk hvis et produkt på bestilling ikke kan leveres.

Ønsker man senere levering (reservering) er det muligt, skriv i notatfeltet ved bestilling hvornår levering ønskes.

Vi bestræber os hel tiden på at have de bedste og nyeste produkter.
Vi forhandler Fairybell LED juletræer til flagstang og versioner med stang i sættet.
Fairybell er et patenteret LED julelys system. Det kan sættes op og demonteres af de fleste. Der er 3 års producent garanti, skulle der være en garanti sag er den behandlet inde 48 timer. Eventuel dele til udskiftning bliver sendt direkte til slutkunde.

De unikke LED juletræer sørger for en god stemning når mørket falder på. Dette unikke julelys i form af et juletræ med 3D effekt levers fra 2 meter til 12 meter, LED lys fra 60 LED til 4000 LED.

Så er du ude efter et iøjnefaldende og unikt juletræ til haven kan du finde produkterne her på siden.

Har du ingen have, så har vi også et unikt LED juletræ til dig. Dette LED juletræ, der er lige til at hænge op på døren eller væggen.

Byd gæsterne velkommen med et varmt lys og spred juleglæde allerede når du banker på.

 

 

 

 

 

 

Fairybell® juletræer er bæredygtige, enkle at montere og holder i mange år. Takket være et nyt system er vores LED lystræer nu endnu mere bæredygtige og lettere at installere. De  er globalt patenterede, Fairybell® juletræer fremstilles i Holland, hvilket garanterer en høj kvalitet.

Fairybell-systemet kan bedst beskrives som FE-lignende belysning i form af et juletræ, der lyser op i den mørke tid.

Fairybell juletræer fås i forskellige former og størrelser.

Nyhed

Fairybell - Vægtræer:
Sæt et smukt juletræ på din facade, hegn eller forretningslokaler. Fra 2 op til 8 meter! Installation afsluttet inden for få minutter.